Wees Lief Voor Jezelf

“Laat de strijd los. Ontspan, open je hart en ervaar wat komt” – Jack Kornfield

Intuïtieve rouwmassage

Intuïtieve rouwmassage

Ben je niet zo’n prater maar heb je wel behoefte aan troost en aandacht voor jezelf? Een intuïtieve rouwmassage kan de oplossing zijn. Een combinatie van een zachte massage en healing. Emoties en verdriet zetten zich vast in je lichaam. Kom dichter bij je gevoel en leer naar je lichaam te luisteren. Het heeft je veel te vertellen!

Na een kort gesprekje, ga je lekker liggen op de massagetafel en mag je je overgeven aan ontspanning.

AromaTouch
Pure essentiële oliën

AromaTouch Technique

Geniet van een heerlijk ontspannende AromaTouch Technique massage. Met gebruik van pure essentiële oliën van DoTerra. Simpel en krachtig. De essentiële oliën worden toegepast op de rug en voeten en combineert de voordelen van menselijke aanraking met de kracht van essentiële oliën. Dit zorgt voor een heerlijke wellness-ervaring. De oliën die gebruikt worden in deze techniek zijn gekozen voor hun individuele en gecombineerde aromatische eigenschappen. Deze vorm van aromatherapie zorgt voor balans van lichaam en geest.

reiki behandeling
Reiki

Reiki-behandeling

Reiki is het doorgeven van (energie)trillingen door middel van een lichte aanraking of op afstand. Het helpt ons terug te keren naar een evenwichtig functioneren op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Reikitherapie bevordert onder andere een goede nachtrust, biedt ondersteuning bij burn-out, en ontspanning bij stressklachten.


Alles wat we bespreken blijft privé. Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Voor jezelf en voor mij is het prettiger om voor de massage thuis een douche te nemen.

Ik geef geen medische en erotische massages.