Wees Lief Voor Jezelf

“Laat de strijd los. Ontspan, open je hart en ervaar wat komt” – Jack Kornfield

De voetreflexmassage ondersteund het rouwproces

Voetreflexmassage

Ben je niet zo’n prater maar heb je wel behoefte aan verwerking, troost en aandacht voor jezelf? Door middel van voetreflexmassage ondersteun je je rouwproces. Deze massage is specifiek hierop gericht.

De massage is aardend, rustgevend, stimuleert tot verwerking en is harmoniserend. Hoe ge-aarder je bent, hoe groter het vermogen tot het verwerken van de gebeurtenissen.

Kom je voor de eerste keer dan zal er eerst een intake gesprek vooraf aan de massage plaatsvinden.

AromaTouch
AromaTouch massage met pure essentiële oliën

AromaTouch Technique

Geniet van een heerlijk ontspannende AromaTouch Technique massage. Met gebruik van pure essentiële oliën van DoTerra. Simpel en krachtig. De essentiële oliën worden toegepast op de rug en voeten en combineert de voordelen van menselijke aanraking met de kracht van essentiële oliën. Dit zorgt voor een heerlijke wellness-ervaring. De oliën die gebruikt worden in deze techniek zijn gekozen voor hun individuele en gecombineerde aromatische eigenschappen. Deze vorm van aromatherapie zorgt voor balans van lichaam en geest.

Jonge vrouw krijgt Reiki
Reiki

Reiki-behandeling

Reiki is het doorgeven van (energie)trillingen door middel van een lichte aanraking of op afstand. Het helpt ons terug te keren naar een evenwichtig functioneren op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Reikitherapie bevordert onder andere een goede nachtrust, biedt ondersteuning bij burn-out, en ontspanning bij stressklachten.

Kinderen en volwassenen met ADHD reageren heel goed op Reiki en ervaren rust en ontspanning in hun hoofd.


Alles wat we bespreken blijft privé. Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Voor jezelf en voor mij is het prettiger om voor de massage thuis een douche te nemen.

Ik geef geen medische en erotische massages.