Mijn verhaal

Je hoeft het niet alleen te doen

Henriëtte

Mijn eigen verhaal

Vanwege mijn vaders werk heb ik een groot deel van mijn jeugd in het buitenland doorgebracht en verhuisden we ook regelmatig. Dat was een fantastische tijd die ik niet had willen missen. Het leerde mij ook flexibel te zijn, in afscheid nemen en nieuwe vrienden maken. Maar niets heeft mij voorbereid om tot twee keer toe afscheid te moeten nemen van een partner met wie ik dacht een mooie toekomst tegemoet te gaan. Ik werd weduwe op mijn 34ste en weer op mijn 54ste, waarna ik ook nog mijn baan kwijt raakte. Ik kwam in een dubbel rouwproces terecht.

Desondanks, sta ik positief en optimistisch in het leven. Ik hou van zingen, ook al doe ik dat het beste onder de douche, ik ben gek op dieren en muziek. Ga graag een terrasje pakken of naar een concert, en ik zit op het puntje van mijn stoel bij een Formule 1 wedstrijd.

Vrijwilligerswerk

Daarnaast ben ik al meer dan 20 jaar bezig met energiewerk, Reiki, en heb ik jaren vrijwilligerswerk gedaan bij o.a. het Ronald McDonald Huis VUmc Amsterdam, Magentazorg Heerhugowaard en AZC’s in Haarlem en Heerhugowaard.

Praktijkruimte

Holistische mensbenadering

Ik heb geleerd anders naar verlies te kijken. De inzichten op het gebied van holistische mensbenadering en de uitgangspunten van het systemisch werken, heb ik opgedaan in één van de opleidingen bij De Roestenburgh.

Verder ben ik Reiki master, heb ik een energetische therapie opleiding gevolgd en ben ik Craniosacraal therapeut in opleiding.

Wil je ervaren of ik iets voor jou kan betekenen? Rouwen is een intiem proces. Daarom plan ik graag een kennismakingsgesprek met je in. Deze is altijd vrijblijvend en gratis. Ik hou graag de drempel laag om te zien of we een klik hebben en hoe ik je kan helpen tijdens deze reis. Je bent welkom bij mij in mijn praktijk of indien niet anders mogelijk, online.

Henriëtte – Verlies- & Rouwbegeleider