Nieuws

Nieuwe Reiki cursussen:

Reiki 2: zaterdag 25 juni 2023
Reiki 2: zaterdag 16 september 2023
Reiki 1: 7 en 8 oktober 2023

Reiki 1

Reiki is een eenvoudige vorm om het zelfhelend vermogen dat in ieder mens aanwezig is, te stimuleren. Hoe meer mensen Reiki kunnen geven aan zichzelf en anderen, hoe beter. En iedereen kan het leren!

In 2 dagen leer je jezelf en anderen Reiki geven. We gaan vooral veel doen en oefenen met elkaar zodat jij na afloop meteen aan de slag kunt. Beide dagen starten om 10:00 uur tot ongeveer 15:30 uur.

Prijs (€ 150) is inclusief lesmateriaal, handboek, 2x lunch, koffie en thee en aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat.

Reiki 2

Bij Reiki 2 leer je op een dieper niveau energie te sturen naar niet alleen mens, dier en natuur, maar ook naar bijvoorbeeld situaties, gebeurtenissen in verleden en toekomst.

Met behulp van drie symbolen die je tijdens die dag leert, ga je onder anderen aan de slag met afstandsbehandelingen geven. Je leert de functie van de symbolen en hoe je die kunt inzetten om je behandelingen kracht bij te zetten, ook tijdens fysieke behandelingen.

De cursus duurt maar 1 dag maar is zeker niet makkelijker dan Reiki 1. Bij Reiki 1 lag de focus op het fysieke lichaam, Reiki 2 richt zich op mentaal en emotioneel gebied.

Prijs voor de dag is € 150 inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch. Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat.

Ben je niet bekend met Reiki en wil je graag ervaren wat het met je doet? Maak dan een afspraak voor een behandeling.

Voetreflex

Nieuw! 13 Chakra’s voetreflex

We zijn vrijwel allemaal wel bekend met de 7 hoofdchakra’s. Inmiddels zijn er in deze Nieuwetijd, 6 nieuwe hoofdchakra’s tot ontwikkeling gekomen. Deze chakra’s kunnen hogere trillingen, dus hogere bewustzijnsgebieden, doorgeven naar het lichaam en aarden. Het zorgt ervoor dat energetische blokkades en stagnerende gedragspatronen, uitgezuiverd en getransformeerd kunnen worden. Een hoger bewustzijn, een betere gezondheid.

De 13 chakra’s voetreflex kan helpen bij onder andere:

  • ADHD, ADD, Autisme
  • Bij ziekte en herstel
  • Hoog gevoeligheid
  • Ter ondersteuning bij coaching, counseling, psychische hulpverlening
  • Postoperatief
  • Hormonale klachten, bijvoorbeeld na zwangerschap, in pubertijd, bij overgang
  • Depressie
  • (voedsel) allergieën en voedsel intolerantie
  • Zingevingsproblematiek

De voetreflex wordt uitgevoerd door een zeer lichte pulserende druk of draaiende beweging op de chakra’s op de voet. Soms wordt het chakra punt alleen maar aangeraakt.

‘Rouwbegeleiding op het werk vaak onvoldoende’ | Nieuwsuur (nos.nl)

Er is meer hulp nodig voor de rouwende werknemer.

Werkgevers en leidinggevenden gaan vaak niet goed om met rouwende werknemers. Daardoor is het ziekteverzuim onder mensen die een naaste hebben verloren hoger dan noodzakelijk, zeggen rouwdeskundigen.

‘Rouwbegeleiding op het werk vaak onvoldoende’ | Nieuwsuur (nos.nl)

Cadeaubonnen voor een heerlijke reiki behandeling of geef een echte wellness ervaring weg met een AromaTouch Technique behandeling. Deze technique combineert heerlijke 100% natuurlijke oliën om lichaam en geest weer in balans te krijgen. De oliën die gebruikt worden zijn van DoTerra.

Reiki zorgt ervoor dat blokkades in je lichaam opgelost worden waardoor het zelfhelende vermogen aan het werk gezet wordt. Hierdoor creëer je ruimte en balans.

Bestel de bon door een mailtje te sturen naar info@henriettevanderpoel.nl

Cadeaubonnen
logo klokhuis

Het kinderprogramma Klokhuis heeft een serie gemaakt over doodgaan, afscheid nemen en rouwen. Je kunt de afleveringen terug kijken op NTR | Het Klokhuis.

Hier vind je ook een podcast. De podcast is te beluisteren via SpotifyApple, Google of in je favoriete podcast-app.

Luchtdesinfectie systeem

De praktijk is voorzien van een luchtdesinfectie systeem. Hiermee kunnen bacteriën, virussen en schimmels in de omgevingslucht snel en eenvoudig worden geëlimineerd zonder gebruikmaking van chemicaliën. Het systeem werkt door middel van UV-C-luchtdesinfectie en genereert een actieve luchtstroom langs de in het apparaat ingebouwde UV-C-lampen.

De behuizing voorkomt dat de schadelijke UV-C-straling naar buiten doordringt, daardoor kan het luchtdesinfectie apparaat ook tijdens de normale openingsuren in wachtkamers, behandelkamers, scholen en openbare voorzieningen worden gebruikt. De continue desinfectie van de omgevingslucht verkleint de kans op infecties en draagt zo aanzienlijk bij aan het doorbreken van mogelijke infectieketens.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

Ik hou je graag op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen 😎

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.