Nieuws

Reiki

Een Reiki cursus is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. In 2 dagen leer je jezelf en anderen met Reiki te ondersteunen.

Hoe meer mensen Reiki kunnen geven aan zichzelf en anderen, hoe beter! En het mooie is, iedereen, ja echt iedereen, kan het leren.

Op 2 en 3 april geef ik een Reiki 1 cursus.

Kosten zijn € 150 incl. lesmateriaal, handboek, 2x lunch, koffie/thee. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Wil je mee doen of meer informatie over de mogelijkheden? Mail mij op info@henriettevanderpoel.nl.

Ben je niet bekend met Reiki en wil je graag ervaren wat het met je doet? Maak dan een afspraak voor een behandeling.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-2-en-3-april-2-daagse-reiki-1-workshop-303320027367?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=escb

‘Rouwbegeleiding op het werk vaak onvoldoende’ | Nieuwsuur (nos.nl)

Er is meer hulp nodig voor de rouwende werknemer.

Werkgevers en leidinggevenden gaan vaak niet goed om met rouwende werknemers. Daardoor is het ziekteverzuim onder mensen die een naaste hebben verloren hoger dan noodzakelijk, zeggen rouwdeskundigen.

‘Rouwbegeleiding op het werk vaak onvoldoende’ | Nieuwsuur (nos.nl)

Cadeaubonnen voor een heerlijke reiki behandeling of geef een echte wellness ervaring weg met een AromaTouch Technique behandeling. Deze technique combineert heerlijke 100% natuurlijke oliën om lichaam en geest weer in balans te krijgen. De oliën die gebruikt worden zijn van DoTerra.

Reiki zorgt ervoor dat blokkades in je lichaam opgelost worden waardoor het zelfhelende vermogen aan het werk gezet wordt. Hierdoor creëer je ruimte en balans.

Bestel de bon door een mailtje te sturen naar info@henriettevanderpoel.nl

Cadeaubonnen
logo klokhuis

Het kinderprogramma Klokhuis heeft een serie gemaakt over doodgaan, afscheid nemen en rouwen. Je kunt de afleveringen terug kijken op NTR | Het Klokhuis.

Hier vind je ook een podcast. De podcast is te beluisteren via SpotifyApple, Google of in je favoriete podcast-app.

Luchtdesinfectie systeem

De praktijk is voorzien van een luchtdesinfectie systeem. Hiermee kunnen bacteriën, virussen en schimmels in de omgevingslucht snel en eenvoudig worden geëlimineerd zonder gebruikmaking van chemicaliën. Het systeem werkt door middel van UV-C-luchtdesinfectie en genereert een actieve luchtstroom langs de in het apparaat ingebouwde UV-C-lampen.

De behuizing voorkomt dat de schadelijke UV-C-straling naar buiten doordringt, daardoor kan het luchtdesinfectie apparaat ook tijdens de normale openingsuren in wachtkamers, behandelkamers, scholen en openbare voorzieningen worden gebruikt. De continue desinfectie van de omgevingslucht verkleint de kans op infecties en draagt zo aanzienlijk bij aan het doorbreken van mogelijke infectieketens.