Nieuws

10 thema ochtenden rondom rouw en verlies

In 10 ochtenden gaan we met elkaar in verbinding en raken we verschillende thema’s aan rondom rouw en verlies.

Thema’s zijn onder anderen het delen van verdriet, muziek, herinneringen, leven met verdriet, wie ben je nu en wat is je toekomstbeeld?

Data van bijeenkomsten

Woensdag 2, 16, 23 en 30 november 2022

Woensdag 7, 14, en 21 december 2022

Woensdag 4, 11 en 18 januari 2023

Tijd

van 09:30 uur tot 11:30 uur

Kosten

Vanaf € 75

22 en 30 oktober | 2-daagse Reiki 1 cursus
19 en 20 november | 2-daagse Reiki 1 cursus

Reiki is een eenvoudige vorm om het zelfhelend vermogen dat in ieder mens aanwezig is, te stimuleren. Hoe meer mensen Reiki kunnen geven aan zichzelf en anderen, hoe beter. En iedereen kan het leren!

In 2 dagen leer je jezelf en anderen Reiki geven. We gaan vooral veel doen en oefenen met elkaar zodat jij na afloop meteen aan de slag kunt.

Beide dagen starten om 10:30 uur tot ongeveer 16:00 uur.

Prijs (€ 150) is inclusief lesmateriaal, handboek, 2x lunch, koffie en thee en aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@henriettevanderpoel.nl

Ben je niet bekend met Reiki en wil je graag ervaren wat het met je doet? Maak dan een afspraak voor een behandeling.

Alles is energie

13 november | 1-daagse Reiki 2 cursus

Bij Reiki 2 leer je op een dieper niveau energie te sturen naar niet alleen mens, dier en natuur, maar ook naar bijvoorbeeld situaties, gebeurtenissen in verleden en toekomst. Met behulp van drie symbolen die je tijdens die dag leert, ga je onder anderen aan de slag met afstandsbehandelingen geven. Je leert de functie van de symbolen en hoe je die kunt inzetten om je behandelingen kracht bij te zetten, ook tijdens fysieke behandelingen.

De cursus duurt maar 1 dag maar is zeker niet makkelijker dan Reiki 1. Bij Reiki 1 lag de focus op het fysieke lichaam, Reiki 2 richt zich op mentaal en emotioneel gebied.

Prijs voor de dag is € 150 inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch.

Voor vragen of aanmelden kun je een mailtje sturen naar info@henriettevanderpoel.nl

‘Rouwbegeleiding op het werk vaak onvoldoende’ | Nieuwsuur (nos.nl)

Er is meer hulp nodig voor de rouwende werknemer.

Werkgevers en leidinggevenden gaan vaak niet goed om met rouwende werknemers. Daardoor is het ziekteverzuim onder mensen die een naaste hebben verloren hoger dan noodzakelijk, zeggen rouwdeskundigen.

‘Rouwbegeleiding op het werk vaak onvoldoende’ | Nieuwsuur (nos.nl)

Cadeaubonnen voor een heerlijke reiki behandeling of geef een echte wellness ervaring weg met een AromaTouch Technique behandeling. Deze technique combineert heerlijke 100% natuurlijke oliën om lichaam en geest weer in balans te krijgen. De oliën die gebruikt worden zijn van DoTerra.

Reiki zorgt ervoor dat blokkades in je lichaam opgelost worden waardoor het zelfhelende vermogen aan het werk gezet wordt. Hierdoor creëer je ruimte en balans.

Bestel de bon door een mailtje te sturen naar info@henriettevanderpoel.nl

Cadeaubonnen
logo klokhuis

Het kinderprogramma Klokhuis heeft een serie gemaakt over doodgaan, afscheid nemen en rouwen. Je kunt de afleveringen terug kijken op NTR | Het Klokhuis.

Hier vind je ook een podcast. De podcast is te beluisteren via SpotifyApple, Google of in je favoriete podcast-app.

Luchtdesinfectie systeem

De praktijk is voorzien van een luchtdesinfectie systeem. Hiermee kunnen bacteriën, virussen en schimmels in de omgevingslucht snel en eenvoudig worden geëlimineerd zonder gebruikmaking van chemicaliën. Het systeem werkt door middel van UV-C-luchtdesinfectie en genereert een actieve luchtstroom langs de in het apparaat ingebouwde UV-C-lampen.

De behuizing voorkomt dat de schadelijke UV-C-straling naar buiten doordringt, daardoor kan het luchtdesinfectie apparaat ook tijdens de normale openingsuren in wachtkamers, behandelkamers, scholen en openbare voorzieningen worden gebruikt. De continue desinfectie van de omgevingslucht verkleint de kans op infecties en draagt zo aanzienlijk bij aan het doorbreken van mogelijke infectieketens.